تورتة بالكاكاو و الشيكولاتة

المقادير 

 8 بيضات - كوب ونصف سكر بودرة -كوب ونصف دقيق - نصف كوب نشا - ملعقة صغيرة بيكنج باودر- فانيليا- ملعقتين  كاكاو- كريم شانتيه - صوص شيكولاتة - شيكولاتة مبشورة.
 تورتة بالكاكاو و الشيكولاتة

 الطريقة 

 1-نضع البيض والسكر والفانيليافى العجانة ونضربهم لمدة نصف ساعة . 
2- نخلط الدقيق والنشا والبيكنج باودر والكاكاو على بعض . 
3- نضيف عليهم الخليط الموجود فى العجانة . 
4- نفرش فى الصينية ورق زبدة . 
5- نصب الخليط فى الصينية ونضعه فى الفرن حوالى ثلاث أرباع ساعة أو حتى تمام النضج. 
6-عند خروجها من الفرن نقلبها على منخل سلك ونتركها تبرد .
 7- يتم تقسيمها نصفين وحشيها كريمة ،و يتم تذويقها بكريم شانتيه ، و صوص شيكولاتة ،و شيكولاتة مبشورة.

إرسال تعليق

0 تعليقات